Reserveer nu

OPENINGSTIJDEN: MA. T/M DO. 10:00U - 22:00U | VR. 10:00U - 23:00U | ZA. 10:00U - 23:00U

Selecteer een pagina

Wat is de leukste plek om zakelijke bijeenkomsten te organiseren? Bij Antonio’s Eethuys in Spakenburg creëren we, door middel van de gezellige inrichting, de uitgebreide kaart, en fijne bediening, de ideale omstandigheden voor een efficiënte en productieve werksfeer. We verhuren de gehele bovenruimte van ons historische pand ook voor zakelijke bijeenkomsten. Heeft u interesse?

Intieme en gezellige sfeer

Van classic tot chique

Uitgebreid menu

Zakelijke bijeenkomsten in een fijne sfeer

Spakenburg is een oud en sfeervol vissersdorp, en is onder andere bekende van de derby van Spakenburg. Maar ook voor zakelijke bijeenkomsten bent u hier helemaal aan het juiste adres. Bij Antonio’s Eethuys huren we onze bovenste verdieping graag uit voor zakelijke gelegenheden en zorgen we ervoor dat deze succesvol verlopen. De uitgebreide lunch-, borrel- en dinerkaart helpen daar natuurlijk ook bij: onze beroemde hamburgers van de grill zijn het hoogtepunt van iedere vergadering en houden de sfeer er goed in.

Huur onze zaal als vergaderruimte

Bent u op zoek naar een fijne plek voor een vergadering of zakelijk overleg? Ons restaurant in het charmante Spakenburg is centraal gelegen en makkelijk te bereiken en biedt de ideale uitvalsbasis als u een belangrijke vergadering wilt inplannen. Neem een kijkje op onze website voor onze menukaart en een impressie van de mogelijkheden en neem contact met ons op door te bellen naar 033-2994115. U kunt ook mailen naar info@antonios-spakenburg.nl en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen! Wij ontzorgen u geheel en zorgen ervoor dat uw zakelijke bijeenkomst een groot succes gaat worden.