Logo van Antonio's Eethuys
Vandaag gesloten
2

Zaalverhuur

Als u op zoek bent naar zaalverhuur in Nijkerk, Baarn of omgeving, bent u bij Antonio’s Eethuys in Spakenburg aan het juiste adres. Op onze bovenverdieping, die is ingericht in huiselijke sfeer, met een ouderwetse gaskachel en een originele Chesterfieldbank, zult u zich zeker thuis voelen. Voor zaalverhuur is er geen betere locatie te wensen. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.

Zaalverhuur in omgeving Nijkerk en Baarn

Spakenburg is een van de mooiste vissersdorpen van Nederland. Als u zoekt naar zaalverhuur in Nijkerk of Baarn, is ons centraal gelegen restaurant in hartje Spakenburg een prima optie. Onze bovenverdieping leent zich prima voor zakelijke gelegenheden en is de perfecte vergaderlocatie, maar ook zeer geschikt voor besloten feesten, diners en partijen. Loop een keer bij ons binnen en laat u verrassen door de intieme sfeer, de uitgebreide lunch- en dinerkaart, onze arrangementen en ons professionele personeel. Wij heten u van harte welkom.

Play Video
Antonio's Eethuys
Antonio's Eethuys

Informeer naar de mogelijkheden

Zaalverhuur in regio Spakenburg, Nijkerk en Baarn is nu makkelijker dan ooit, want bij Antonio’s Eethuys kunt u altijd terecht. Of het nu gaat om een klein feestje, een lange zakelijke bijeenkomst of een intiem diner: dankzij de uitgebreide menukaart en onze vele mogelijkheden qua ruimte kunnen we u overal mee van dienst zijn. Neem snel contact met ons op via 033-2994115 en vraag naar de mogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat het een onvergetelijke bijeenkomst wordt.