Logo van Antonio's Eethuys
Vandaag gesloten
2

Zaalverhuur Nijkerk

Als u op zoek bent naar zaalverhuur in Nijkerk, Baarn of omgeving, bent u bij Antonio’s Eethuys in Spakenburg aan het juiste adres. Op onze bovenverdieping, die is ingericht in huiselijke sfeer, met een ouderwetse gaskachel en een originele Chesterfieldbank, zult u zich zeker thuis voelen. Voor zaalverhuur is er geen betere locatie te wensen. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.

Zaalverhuur in omgeving Nijkerk en Baarn

Spakenburg is een van de mooiste vissersdorpen van Nederland. Als u zoekt naar zaalverhuur in Nijkerk of Baarn, is ons centraal gelegen restaurant in hartje Spakenburg een prima optie. Bij ons kunt u de hele verdieping afhuren voor zakelijke gelegenheden, maar ook voor besloten feesten, diners en partijen. Loop een keer bij ons binnen en laat u verrassen door de intieme sfeer, de uitgebreide lunch- en dinerkaart, en ons professionele personeel. Wij heten u van harte welkom.

Play Video
Antonio's Eethuys
Antonio's Eethuys

Informeer naar de mogelijkheden

Zaalverhuur in regio Spakenburg, Nijkerk en Baarn is nu makkelijker dan ooit, want bij Antonio’s Eethuys kunt u altijd terecht. Of het nu gaat om een klein feestje of een lange vergadering, een bruiloftsfeest of een intiem diner: dankzij de uitgebreide menukaart en onze vele mogelijkheden qua ruimte kunnen we u overal mee van dienst zijn. Neem snel contact met ons op via 033-2994115 en vraag naar de mogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat het een onvergetelijke bijeenkomst wordt.