Reserveer nu

OPENINGSTIJDEN: MA. T/M DO. 10:00U - 22:00U | VR. 10:00U - 23:00U | ZA. 10:00U - 23:00U

Selecteer een pagina
Een grill restaurant in het mooiste vissersdorp Spakenburg? Bij Antonio’s Eethuys is het goed vertoeven. In ons gezellige restaurant vindt u een kaart vol gerechten die worden bereid in onze Mibrasa houtskooloven. Dat geeft onze hamburgers, ribeye en andere gerechten die we op onze uitgebreide menukaart hebben staan, een heerlijke en karakteristieke grillsmaak. Wilt u met een kleine of grote groep dineren en genieten van het beste dat Spakenburg te bieden heeft? Reserveer dan nu een tafel bij ons grill restaurant.
Intieme en gezellige sfeer

Van classic tot chique

Uitgebreid menu

Geniet in echt grill restaurant in Spakenburg

Spakenburg is vooral bekend om de voetbalderby van Spakenburg en vanwege zijn geschiedenis als Oudhollands vissersdorp. Maar ook van grillen hebben we verstand. De uitgebreide lunch- en dinerkaarten van Antonio’s Eethuys zijn daarvan overtuigend bewijs. Bij ons vindt u niet alleen meer dan tien verschillende hamburgers – van klassiek tot meer exotisch – maar ook veel andere vlees- en visgerechten waarin de grillsmaak van onze houtoven een hoofdrol speelt. Voor wie op zoek is naar een grill restaurant in de omgeving, moet beslist eens bij ons langs komen.

Komt u binnenkort langs?

Bent u op zoek naar een plek waar u gezellig kunt genieten van een professionele grill? Dan heeft u ons restaurant op het oog. Met koud weer zit u heerlijk naast de gaskachel en met mooi weer stellen wij ons ruime terras op het dorpsplein open. Zo geniet onder het genoeg van de beste grillgerechten van het prachtige Spakenburg. Wij zijn iedere dag van de week geopend. Reserveer uw tafel online of bel naar 033-2994115.

Antonio's Eethuys Cafetaria