Logo van Antonio's Eethuys
Vandaag gesloten
2

Restaurant Spakenburg

Aan het dorpsplein van het mooiste vissersdorp van het land vindt u Antonio’s Eethuys, het leukste restaurant in Spakenburg. Ons restaurant is gevestigd in een prachtig en ruim historisch pand. Wilt u uit eten in een restaurant of eetcafé in Spakenburg? Dan bent u van harte welkom voor een heerlijk Italiaans kopje koffie met vers gebak, een uitgebreide lunch, of een smakelijk hoofdgerecht uit onze houtskool oven. In onze Mibrasa houtskooloven worden de lekkerste burgers van de regio gebakken, en wordt de meest malse kip piri-piri-bereidt. Heeft u al honger gekregen van het horen over deze heerlijke gerechten? Kom snel langs en ervaar het zelf. Tot ziens in ons restaurant/eetcafé in Spakenburg!

Kom langs bij ons restaurant in Spakenburg

Wilt u uit eten in Spakenburg? Antonio’s Eethuys is het leukste restaurant en eetcafé in Spakenburg. Kom gezellig bij ons binnen, neem plaats en bekijk onze uitgebreide kaart. Zowel beneden als op onze bovenverdieping is de sfeer gezellig en intiem. Op de Chesterfieldbank naast de ouderwetse gaskachel zult u zich zeker thuis voelen. Bent u op zoek naar een restaurant in Spakenburg met een fijn terras? Proef de gezelligheid van het levendige dorpsplein op ons sfeervolle en ruime terras, en geniet van het mooie Spakenburg.

Play Video
Antonio's Eethuys
Antonio's Eethuys

Antonio heet u van harte welkom

Uit eten in Spakenburg? Kom genieten bij ons restaurant in Spakenburg. Met een uitgebreide kaart voor lunch en diner, professionele bediening, heeft iedereen het bij ons naar zijn zin. Bekijk onze menukaart alvast op de website en reserveer direct online als u heerlijk uit eten wil in Spakenburg. U kunt ook altijd bellen naar 033-2994115. U kunt ons eetcafé in Spakenburg ook afhuren voor een groep. Heeft u interesse? Mail dan naar info@antonios-spakenburg.nl met uw verzoek en wij kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij heten u van harte welkom.