Logo van Antonio's Eethuys
Vandaag geopend van 10:00 - 22:00
2

Lunch

​Spakenburg is van oudsher een vissersdorp en is daarmee een van de mooiste dorpen van Utrecht. Veel mensen zullen Spakenburg vooral kennen van de voetbalderby, maar het dorp heeft nog veel meer te bieden.

Geniet van een overheerlijke lunch in Spakenburg

Komt u bij ons langs? Dan maakt u kennis met de gastvrijheid van ons dorp. Vanaf het terras heeft u uitzicht op het prachtige dorpsplein. En is het wat minder weer? Dan zit u heerlijk knus binnen naast de gaskachel in ons ruime restaurant. Op onze uitgebreide lunchkaart, waarop zowel koude als warme gerechten staan, is voor iedereen wel iets te vinden. Wij staan bekend om onze hamburgers van de grill, maar ook voor mensen met een glutenallergie of diegenen die liever geen vlees eten, is er voldoende keuze.
Play Video
Antonio's Eethuys
Antonio's Eethuys

Zin in een uitgebreide lunch?

Antonio’s Eethuys streeft ernaar om iedereen te laten genieten. Of het nu is voor een borrel, een lunch of brunch, of een uitgebreid diner: wij hebben alles in huis om u en uw tafelgenoten een heerlijke middag of avond te geven. Reserveer nu een tafel via de website en ontdek wat Spakenburg te bieden heeft. Liever telefonisch reserveren? Bel dan naar 033-2994115.