Reserveer nu

OPENINGSTIJDEN: MA. T/M DO. 10:00U - 22:00U | VR. 10:00U - 23:00U | ZA. 10:00U - 23:00U

Selecteer een pagina

Wilt u genieten van een heerlijk stuk vlees en bent u daarom op zoek naar een grill restaurant in het mooie vissersdorp Spakenburg? Bij Antonio’s Eethuys zit u dan goed. In ons gezellige restaurant vindt u een kaart vol vlees- en grillgerechten die worden bereid in onze Mibrasa houtskooloven. Dat geeft onze beef, hamburgers, ribeye en andere gerechten een heerlijke en karakteristieke grillsmaak. Wilt u met een kleine of grote groep dineren en genieten van het beste dat Spakenburg te bieden heeft? Reserveer dan nu een tafel bij ons grill restaurant.

Intieme en gezellige sfeer

Van classic tot chique

Uitgebreid menu

Een grill restaurant met uitgebreide menukaart

Het dorp Spakenburg is vooral bekend van ‘de derby van Spakenburg’ en vanwege zijn geschiedenis als Oudhollands vissersdorp. Maar ook van grillen hebben we verstand. De uitgebreide lunch- en dinerkaarten van Antonio’s Eethuys zijn daar het overtuigend bewijs van. Bij ons vindt u niet alleen beef en burgers, maar ook veel andere vlees- en groentegerechten waarin de grillsmaak van onze houtoven een hoofdrol speelt. Voor wie op zoek is naar een grill restaurant in de omgeving die heerlijke beef en burgers op het menu heeft, moet beslist eens bij ons langs komen. Ook voor mensen die vegetarisch of glutenvrij willen eten hebben we speciale gerechten op de menukaart geplaatst.

Komt u binnenkort langs?

​Bent u op zoek naar een restaurant waar u gezellig kunt genieten van beef, burgers en vele andere vleesgerechten die van een professionele grill komen? Kom dan langs bij ons! Met koud weer zit u heerlijk naast de gaskachel en met mooi weer stellen wij ons ruime terras op het dorpsplein voor u open. Op die manier geniet u onder het genot van de beste grillgerechten van het prachtige Spakenburg. Wij zijn iedere dag van de week geopend. Reserveer uw tafel online of bel naar 033-2994115. Door te reserveren bent u verzekerd van een tafel in ons restaurant, waarna u heerlijk kunt genieten van de beste beef, burgers en andere vleesgerechten.