Logo van Antonio's Eethuys
Vandaag gesloten
2

Glutenvrij eten

Bent u op zoek naar een restaurant waar u glutenvrij kunt eten? In het oude vissersdorp Spakenburg kunt u daarvoor uitstekend terecht bij Antonio’s Eethuys. De gezellige en intieme sfeer gecombineerd met heerlijke gerechten laten u hier ongetwijfeld genieten! We beschikken over een uitgebreide menukaart met daarop voldoende glutenvrije keuzes. We vinden het erg belangrijk dat iedereen kan genieten van een onbezorgde maaltijd – dus ook mensen met een glutenallergie of -intolerantie. Wanneer komt u langs om in ons restaurant een glutenvrije maaltijd te eten?

Geniet tijdens de lunch en het diner van glutenvrij eten

Een glutenallergie of -intolerantie kan behoorlijk lastig zijn. Gelukkig is dat in ons grill restaurant geen enkel probleem, want zowel op de lunchkaart als op de dinerkaart hebben wij ervoor gezorgd dat er voldoende vegetarische én glutenvrije gerechten staan. Op de kaart is per gerecht aangegeven of het gluten bevat. Zo kunt u ongeacht uw allergie of intolerantie makkelijk uw bestelling doorgeven. Als u glutenvrij wil eten in Spakenburg en omgeving, is Antonio’s Eethuys dan ook de juiste keuze!

Play Video
Antonio's Eethuys
Antonio's Eethuys

Uit eten in het mooiste vissersdorp in Nederland

Glutenvrij eten doet u in het centrum van Spakenburg. In ons sfeervolle bistro restaurant is altijd wel een plekje voor u waar de gaskachel heerlijk staat te branden. Of is het mooi weer en wilt u buiten op het terras genieten? Ook dat kan, want wij hebben een ruim terras op het mooie dorpsplein van Spakenburg. Heeft u vragen over onze glutenvrije gerechten of wilt u een tafel reserveren? Neem dan contact met ons op via 033-2994115.