Reserveer nu

OPENINGSTIJDEN: MA. T/M DO. 10:00U - 22:00U | VR. 10:00U - 23:00U | ZA. 10:00U - 23:00U

Selecteer een pagina

Op zoek naar een restaurant waar u glutenvrij kunt eten? In het oude vissersdorp Spakenburg kunt u uitstekend terecht bij Antonio’s Eethuys. Voor een restaurant met een gezellige en intieme sfeer en een uitgebreide kaart met daarop voldoende glutenvrije keuzes, geniet u hier ongetwijfeld! Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen kan genieten van een onbezorgde maaltijd – dus ook mensen met een glutenallergie. Wanneer komt u bij ons langs?

Intieme en gezellige sfeer

Van classic tot chique

Uitgebreid menu

Geniet tijdens de lunch en het diner van glutenvrij eten

Een glutenallergie kan behoorlijk lastig zijn. Gelukkig is dat in ons restaurant geen enkel probleem, want zowel op de lunchkaart als op de dinerkaart hebben wij ervoor gezorgd dat er voldoende vegetarische én glutenvrije gerechten staan. Op de kaart is per gerecht aangegeven of het gluten bevat. Zo kunt u ongeacht uw allergie makkelijk uw bestelling doorgeven. Als u glutenvrij wil eten in Spakenburg en omgeving, is Antonio’s Eethuys dan ook de juiste keuze!

Uit eten in het mooiste vissersdorp in Nederland

Glutenvrij eten doet u in het centrum van Spakenburg. In ons sfeervolle restaurant is altijd wel een plekje voor u waar de gaskachel heerlijk staat te branden. Of is het mooi weer en wilt u buiten op het terras genieten? Ook dat kan, want wij hebben een ruim terras op het mooie dorpsplein van Spakenburg. Mocht u vragen hebben over onze glutenvrije gerechten of een tafel telefonisch willen reserveren, neemt u contact met ons op via 033-2994115.