Logo van Antonio's Eethuys
Vandaag gesloten
2

Eten met kinderen

Wilt u een keer lekker uit eten met uw kinderen? Dan bent u bij Antonio’s Eethuys aan het juiste adres. In ons kindvriendelijke en sfeervolle restaurant staat voldoende op de kaart om zelfs de meest kieskeurige eters tevreden te stellen. U kunt bij ons reserveren voor een grote groep. Als het weer het toelaat, kunt u ook terecht op ons ruime terras. Wie durft het aan om de grootste hamburger te bestellen?

Uit eten met kinderen in Spakenburg?

Het kan lastig zijn om het juiste restaurant te vinden om met de kids uit eten te gaan. Gelukkig kunt u bij Antonio’s Eethuys prima terecht. Ons ruime restaurant/eetcafé, dat is gevestigd in een historisch pand in het mooie vissersdorp Spakenburg, biedt voldoende plaats, ook voor de allerkleinsten. De uitgebreide lunch- en dinerkaart biedt niet alleen voor u, maar ook voor de kinderen voldoende keuze. We hebben zelfs een speciaal kindermenu met een leuk verrassingspakket. Zo weet u zeker dat iedereen een leuke eetervaring heeft, van klein tot groot. Zo hebben we verse hamburgers op het menu staan. Heeft u of uw kind een glutenintolerantie? Dan serveren wij ook glutenvrije gerechten!

Play Video
Antonio's Eethuys
Antonio's Eethuys

Kom gezellig bij ons langs

Als u op zoek bent naar het juiste adresje om uit eten te gaan met kinderen, hoeft u niet langer verder te zoeken. Kom naar ons restaurant in het centrum van Spakenburg, en u kunt tijdens de lunch of in de avond genieten met het hele gezin. Of er voor iedereen iets op het menu staat, kunt u alvast bekijken via onze website. Komt u ons bezoeken? Van tevoren online reserveren is natuurlijk wel handig. U kunt ook altijd even bellen naar 033-2994115.