Logo van Antonio's Eethuys
Vandaag gesloten
2

Burger restaurant

Als u de perfecte burger wilt proeven, komt u naar het beste burger restaurant in Spakenburg: Antonio’s Eethuys. Stap bij ons binnen en krijg gegarandeerd al trek in een van onze beroemde verse hamburgers. De gezellige en intieme sfeer en de uitgebreide keuze op ons menu maakt dat iedereen het hier naar zijn zin gaat hebben. Met meer dan tien verschillende hamburgers op het menu – van klassieke tot meer onverwachte smaken – kunnen wij ons met trots een van de beste hamburger restaurants van de omgeving noemen. Komt u ook een burger eten in ons restaurant?

verse burgers in ons restaurant

Antonio’s Eethuys is een gezellig en intiem bistro restaurant in het centrum van Spakenburg, het mooiste vissersdorp van het land. Maar ook van grillen en burgers weten we hier alles af. We onderscheiden ons van andere hamburger restaurants door alle burgers zelf te maken en te bakken in onze houtskooloven. Van de ouderwetse Classic burger tot een chique burger met truffel en Parmezaanse kaas; u vindt de lekkerste verse hamburgers op het menu. Ook de vegetarische burger ontbreekt natuurlijk niet. Kom dus langs in ons restaurant en probeer ook eens een van onze verse hamburgers.

Play Video
Antonio's Eethuys
Antonio's Eethuys

Tijd voor een burger?

Reserveer online of bel ons! Hamburger restaurants zijn populair – en met goede reden. Wie kan er nu niet genieten van heerlijke verse hamburgers? Als u een ware smaaksensatie wilt beleven, bent u in ons restaurant aan het goede adres. Wilt u bij ons komen genieten van een overheerlijke burger? Zeker als u met een grote groep komt, is het aan te raden om dat van tevoren bij ons aan te geven door te bellen naar 033-2994115. U kunt ook online reserveren, zo weet u zeker dat er nog plek is bij een van de leukste hamburger restaurants van Nederland.