Logo van Antonio's Eethuys
Vandaag gesloten
2

Brunch restaurants

Antonio’s Eethuys is een van de leukste brunch restaurants in Spakenburg en omgeving. Als u in dit prachtige dorp wil genieten van een warme of koude lunch of brunch, bent u bij ons aan het juiste adres. Ons restaurant, dat is gevestigd in een historisch pand, straalt gezelligheid en warmte uit. Perfect voor een gezellige brunch met vrienden of familie. Op onze uitgebreide lunchkaart is er voor iedereen wel iets lekkers te vinden. Wij heten u van harte welkom in ons gezellige restaurant. U kunt ook altijd even bellen naar 033-2994115. Het restaurant is geopend van maandag tot en met zaterdag. Tot gauw in Spakenburg!

Een van de beste brunch restaurants in Spakenburg

Bent u op zoek naar de leukste brunch restaurants in een gezellige bistro? Antonio’s Eethuys combineert een intieme en gezellige sfeer met een uitgebreide kaart, goede service – en natuurlijk uitstekend eten. Of u nu een brunch organiseert voor een grote groep met kinderen erbij, u toevallig met uw partner op bezoek bent in ons mooie vissersdorp of met een groep vrienden zin heeft in een brunch voordat de voetbalderby van Spakenburg begint. Voor een lekker belegd broodje of een meer uitgebreide warme brunch kunt u altijd bij ons binnenstappen, ook als u glutenvrij wilt eten.

Play Video
Antonio's Eethuys

Reserveer voor een lekkere brunch

Als u op zoek bent naar de beste brunch restaurants in de regio, moet u beslist eens bij ons langskomen. Bekijk de menukaart en reserveer een tafel voor de brunch op onze website. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen naar 033-2994115. Ook voor eventuele vragen of om specifieke wensen door te geven, kunt u ons altijd bellen. Ons restaurant is van maandag tot en met zaterdag geopend. Tot ziens in Spakenburg!