Logo van Antonio's Eethuys
Vandaag gesloten
2

Borrel restaurant

Zin in een borrel in een restaurant in Spakenburg? Kom dan naar Antonio’s Eethuys. Hier bestelt u een heerlijk biertje van de tap, terwijl u warm en gezellig binnen naast de kachel zit. Met mooi weer is er natuurlijk ook het grote terras, waar u de gezelligheid van Spakenburg ervaart. U bent voor een borrel in dit restaurant aan het goede adres, want de drank- en borrelkaart is zeer uitgebreid. Naast de verschillende drankjes zijn er ook een hoop lekkere hapjes te bestellen, die de borrel helemaal compleet maken. Wilt u een reservering maken? Bel dan even van tevoren.

Een lekkere borrel in een restaurant in Spakenburg

Of u nu wilt loungen met een espresso, uitgebreid wilt lunchen of dineren of even langs komt voor een borrel: bij Antonio’s Eethuys in Spakenburg zit u altijd goed. Het ruime restaurant met twee verdiepingen is gevestigd in een historisch pand en heeft een intieme en huiselijke sfeer waarin jong én oud zich thuis zal voelen. Op de drankkaart zal iedereen genoeg kunnen vinden om een gezellige borrel mogelijk te maken. Naast een uitgebreide keuze in bieren en wijnen, staan er ook likeuren, cocktails, mixjes en een aantal sterke dranken op de kaart. Een broodplankje of lekker bittergarnituur maken de borrel in dit restaurant helemaal af. Blijft u ook lekker zitten voor wat vlees van de grill?

Play Video
Antonio's Eethuys
Antonio's Eethuys

Wij heten u welkom

Bent u op zoek naar een plek voor een borrel, in een restaurant in het mooiste dorp van Nederland? Wij heten u welkom in het leukste restaurant in Spakenburg. Als u met een grote groep wil komen borrelen of een zakelijke bijeenkomst wilt organiseren, is het aan te raden om van tevoren even te reserveren via de website. U kunt ook altijd even bellen naar 033-2994115. Het restaurant is geopend van maandag tot en met zaterdag. Tot gauw in Spakenburg!