Logo van Antonio's Eethuys
Vandaag geopend van 10:00 - 21:00
2

Bistro restaurant

Bent u op zoek naar een sfeervol en intiem bistro restaurant in het centrum van Spakenburg? Dan heet Antonio’s Eethuys u van harte welkom! Hier geniet u van de allerfijnste gerechten in een gezellige sfeer. Neem plaats aan een van de knusse tafeltjes vlak bij de gashaard of kies er bij mooi weer voor om lekker in de zon op het terras te gaan zitten.

Kies uit de lekkerste gerechten in ons bistro restaurant

Hoewel Spakenburg bekend staat als Oudhollands vissersdorp, weten onze chef-koks ook de beste vleesgerechten te bereiden. Door gebruik te maken van de Mibrasa, een gesloten houtskooloven, krijgen de gerechten en authentieke grillsmaak. Voor de vleesliefhebbers onder ons is dit een ware smaaksensatie. Kies uit een van de verse hamburgers of andere gerechten op onze veelzijdige menukaart en laat u verrassen door de verrukkelijke smaken.

Play Video
Antonio's Eethuys
Antonio's Eethuys

Ook glutenvrije en vegetarische gerechten

In ons intieme bistro restaurant vindt u naast vleesgerechten ook vegetarische en glutenvrije gerechten. Hierdoor kan iedereen bij ons genieten van een uitgebreide lunch of heerlijk diner, maar een gezellige borrel is ook een mogelijkheid. Heeft u vragen over onze gerechten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 033-2994115. Om zeker te zijn van een plaatsje in ons bistro restaurant adviseren we online te reserveren of ons te bellen.