Antonio's Eethuys

✓  Uitgebreid menu

✓ Intieme en gezellige sfeer

✓ Van classic tot chique

Zakelijke bijeenkomsten

Wat is de leukste plek om zakelijke bijeenkomsten te organiseren? Bij Antonio’s Eethuys in Spakenburg creëren we, door middel van de gezellige inrichting, de uitgebreide kaart, en fijne bediening, de ideale omstandigheden voor een efficiënte en productieve werksfeer. We verhuren de gehele bovenruimte van ons historische pand ook voor zakelijke bijeenkomsten. Heeft u interesse?

Zakelijke bijeenkomsten in een fijne sfeer

Spakenburg is een oud en sfeervol vissersdorp, en is onder andere bekend van de voetbalderby van Spakenburg. Maar ook voor zakelijke bijeenkomsten kunt u hier terecht. Bij Antonio’s Eethuys verhuren we onze bovenste verdieping voor diverse gelegenheden. Met diverse arrangementen, een uitgebreide lunch-, borrel- en dinerkaart en de mogelijkheid tot het gebruik van een beamer en een scherm, wordt uw bijeenkomst ongetwijfeld succesvol.

Huur onze zaal als vergaderruimte

Bent u op zoek naar een fijne plek voor een vergadering of zakelijk overleg? Ons restaurant in het charmante Spakenburg is centraal gelegen en makkelijk te bereiken en biedt de ideale uitvalsbasis als u een belangrijke vergadering wilt inplannen. Neem een kijkje op onze website voor onze menukaart en een impressie van de mogelijkheden en neem contact met ons op door te bellen naar 033-2994115. U kunt ook mailen naar info@antonios-spakenburg.nl en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen! Wij ontzorgen u geheel en zorgen ervoor dat uw zakelijke bijeenkomst een groot succes gaat worden.