Antonio's Eethuys

✓  Uitgebreid menu

✓ Intieme en gezellige sfeer

✓ Van classic tot chique

Vergaderlocatie Nijkerk

Zoekt u een comfortabele en gezellige vergaderlocatie in de buurt van Nijkerk? Bij Antonio’s Eethuys in Spakenburg kunt u de hele bovenverdieping van dit historisch pand afhuren. Met een intieme en gezellige inrichting, compleet met gaskachel en Chesterfieldbank, zult u zich hier zeker thuis voelen. Perfect als u een vergaderlocatie omgeving Nijkerk zoekt, want ons restaurant ligt op nog geen kwartier afstand. Wilt u onze zaal reserveren? Bekijk dan de website voor meer informatie en neem contact.

De perfecte vergaderlocatie op een kwartier van Nijkerk

Een goede vergaderlocatie voldoet aan een aantal eisen. Voldoende ruimte, een gezellige sfeer, een goede akoestiek en een fijne bediening maken het vergaderen een stuk fijner. Wij verhuren onze bovenverdieping, met uitzicht op het dorpsplein van Spakenburg, regelmatig voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. Wij weten dan ook precies hoe we moeten zorgen dat uw bijeenkomst een succes wordt. Professionele bediening, een uitgebreide lunch-, diner- en borrelkaart, een beamer, een scherm en een toplocatie: het zijn alle ingrediënten die er nodig zijn voor een fijne vergaderervaring.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u interesse om onze zaal te huren als vergaderlocatie in Nijkerk en omstreken? Wij heten u van harte welkom in ons restaurant in Spakenburg, het mooiste vissersdorp van Utrecht. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via 033-2994115. Samen bekijken we de mogelijkheden en zorgen we ervoor dat ook uw vergadering productief en fijn zal verlopen.