Antonio's Eethuys

✓  Uitgebreid menu

✓ Intieme en gezellige sfeer

✓ Van classic tot chique

Burger restaurant

Tijd om een perfecte burger te komen eten bij het beste burger restaurant in Spakenburg: Antonio’s Eethuys. Als u bij ons binnen stapt, krijgt u gegarandeerd al trek in een van onze beroemde hamburgers. De gezellige en intieme sfeer en de uitgebreide keuze op ons menu maakt dat iedereen het hier naar zijn zin gaat hebben. Met meer dan 10 verschillende hamburgers op het menu – van klassieke tot meer onverwachte smaken – kunnen wij ons met trots een van de beste hamburger restaurants van de omgeving noemen. Komt u ook een burgertje eten, voordat de voetbalderby van Spakenburg begint?

Op zoek naar een goed burger restaurant in Spakenburg?

Antonio’s Eethuys is een gezellig en intiem restaurant in het centrum van Spakenburg, het mooiste vissersdorp van het land. Maar ook van burgers weten wij hier alles van. Wij onderscheiden ons van andere hamburger restaurants door alle burgers zelf te maken, en te bakken in onze houtskooloven. Van de ouderwetse Classic burger tot een chique burger met truffel en Parmezaanse kaas, u vindt het bij ons op het menu. Ook de vegetarische burger ontbreekt natuurlijk niet. Kom dus langs bij ons burger restaurant, en geniet van een goede burger.

Tijd voor een burger?

Hamburger restaurants zijn populair – en met goede reden. Wie kan er niet genieten van een goede burger? Bij ons burger restaurant bent u aan het goede adres. Wilt u bij ons komen genieten van een klassieke burger? Zeker als u met een grote groep komt, is het aan te raden om dat van tevoren bij ons aan te geven door te bellen naar 033-2994115. Wanneer u online reserveert, weet u zeker dat er nog plek is bij een van de leukste hamburger restaurants van Nederland.